ÇDO DITË

E Hënë – E Dielë
11:00 – 22:00

NDODHEMI

Pallatet Agimi, pranë kafe Roma
Tiranë

OFERTA TË SHUMTA

Përfitoni nga ofertat tona
më të mira

SHËRBIMET

Ofrojmë shërbime të shumta
me çmime konkurruese

Është Shumë e Thjeshtë të Bëni një Person të Lumtur

Blini Çertifikatën Dhuratë.

Shpërndani dashuri!

Kënaqësia juaj është edhe e jona

trajtime për relaksimin e trupit

freski dhe ri-energjizim i fytyrës

trajtime për duar dhe këmbë