Shërbimet Tona

Home / Shërbimet Tona

Golden Spa Relax!

Merrni pak kohë për veten tuaj! Mirë se të vini në mbretërinë e bukurisë, përkujdesjes dhe mirëqënies që ne kemi krijuar për ju, për t’ju ofruar mundësinë të shplodhni dhe rigjeneroni mendjen!

Masazhe

Masazh Relax 60 min 3.800 L
Masazh Relax 30 min 2.400 L
Masazh Sportiv 60 min 4.000 L
Masazh me “4 duar” 60 min 7.000 L
Masazh me Mjaltë 60 min 4.000 L
Masazh me Cokollatë 60 min 4.000 L
Masazh Koke 30 min 2.000 L
Masazh Këmbësh 30 min 2.000 L
Masazh PindaSweda

Masazhe Speciale

Masazh Shtatzanie 60 min 4.000 L
Masazh me Gurë të Nxehtë 60 min 5.000 L
Masazh me Kupa 60 min 4.000 L
Masazh me Qirinj Aromatikë 60 min 4.000 L
Masazh Suedez 60 min 4.000 L
Masazh Ayurvediko 60 min 5.000 L
Masazh Refleksologji 60 min 4.000 L
Masazh Aromaterapi 60 min 4.000 L
Masazh Linfodrenazh 60 min 4.000 L

Trajtim Trupi

Trajtim Anticelulit me Baltë 60 min 4.000 L
Bendaggio Drenus 40 min 3.000 L
Scrub Trupi 30 min 2.000 L

Trajtimet e Fytyrës

Pastrim Fytyre 90 min 4.500 L
Trajtim 60 min 4.000 L
Trajtim Intensiv 75 min 5.500 L
Trajtim për Heqjen e Njollave 75 m 3.500 L
Masazh fytyre 30 min 2.000 L

Trajtime Duarsh dhe Këmbësh

Ndrim Zmalti 15 min 500 L
Trajtim duarsh 30 min 700 L
Trajtim i plotë i duarve 50 min 1.000 L
Trajtim i duarve me parafin 60 min 1.500 L

Ndrim Zmalti 15 min 500 L
Trajtim Këmbësh 40 min 1.000 L
Trajtim i Plotë i Këmbëve 60 min 1.900 L
Trajtim i Këmbëve me Parafin 90 m 2.400 L

Depilim për Femra dhe Meshkuj

Depilim Total 3.500 L
Këmbë Total 1.600 L
Vetulla 300 L
Bikini Total 1.000 L

Krahëror 1.500 L
Shpinë 1.500 L
Këmbët 3.000 L
Depilim Total 8.000 L

Për më tepër informacion në lidhje me shërbimet tona, ju lutemi klikoni nën-menute e menuës kryesore Shërbimet Tona dhe aty do të njiheni dhe me çmimet për secilin shërbim!