0 out of 5

Category: Fytyra Tag:

Përshkrim

Solucion delikat dhe pak aromatik, hidraton, stimulon dhe zgjon mekanizmat mbrojtës dhe qëndrueshmërinë e qelizave. Falë formulës së saj, bazuar në Verën e Kuqe dhe Mollën Zvicerane, Vitaminën C dhe Vitaminën PP, vepron drejtpërsëdrejti dhe në thellësi kundër shkaqeve kryesore të plakjes së lëkurës, duke forcuar, riformuluar dhe ndihmuar në zbutjen e rrudhave. Ajo heq të gjitha gjurmët e papastërtive sipërfaqësore, duke respektuar pH fiziologjik të lëkurës.

0 out of 5

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rigjenerues, shkëlqyes dhe ri-vitalizues”