0 out of 5

Category: Fytyra Tag:

Përshkrim

Lëng rigjenerues pa alkol, i cili plotëson veprimin e pastrimit duke hequr të gjitha papastërtitë. Luan një efekt mbrojtës dhe normalizues, rregullon sekretimin e sebumit dhe luan një rol shumë aktiv në pengimin e plakjes së lëkurës. I pasur me përbërës aktivë, si Acid Hialuronik, Vitamina C, së bashku me ekstraktet e Verës së Kuqe dhe Kamomil, jep një shkëlqim të jashtëzakonshëm në fytyrë, masë dhe hidraton lëkurën, absorbohet lehtë duke lënë një aromë të këndshme.

0 out of 5

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rigjenerues për shtim mase Botox Like”