0 out of 5

Category: Fytyra Tag:

Përshkrim

Pastrimi me këtë qumësht ka veprim kozmeto-dinamik në sajë të përbërësve aktivë të saj që e lënë lëkurën të hidratuar dhe të ushqyer. Heq përbërjen dhe eliminon papastërtitë duke respektuar ekuilibrin e lëkurës dhe duke rikthyer shkëlqimin natyror të saj. Bazuar në antioksidues aktiv dhe revitalizues, është pastrues ideal për lëkurë të shëndetshme, të revitalizuar dhe rigjeneruese.

0 out of 5

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Qumësht pastrues, shkëlqyes dhe ri-vitalizues”