0 out of 5

Category: Fytyra Tag:

Përshkrim

Qumështi i pastrimit të linjës Infinity Perfect Lift është i përshtatshëm për pastrimin e lëkurës butësisht dhe thellësisht, për ta bërë atë të freskët, duke e përgatitur atë për të marrë shumicën e të gjithë përbërësve aktivë që gjenden në linjën e produkteve. Formuluar me aromë pa alergen, ajo është e lirë nga efektet irrituese dhe një respekton ekuilibrin e lagështisë së lëkurës. Parandalon tharjen e lëkurës dhe ruan butësinë falë pranisë së ekstraktit të Rrushit të Kuq, Faktorit të NMF, Kolagjenit dhe Vitaminës E.

0 out of 5

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Qumësht pastrues për shtim mase Botox Like”