Përqëndrues aktivë për shtim mase Botox Like

Kategori: Etiketë:

Ekstrakt super i koncentruar i cili vepron në lloje të ndryshme të rrudhave dhe humbjeve të qëndrueshmërisë. Substancat aktive që garantojnë efektin janë Acidi Hialuronik, i cili rikthen nivelin optimal të hidratimit dhe ushqen lëkurën e thellë, peptidi aktiv “Botox-Like“, i cili lëshohet në mënyrë të kontrolluar duke luajtur një efekt të fuqishëm relaksues mbi rrudhat dhe DMAE i cili nxit hidratimin, me një efekt shtues. Lëkura rifiton butësinë, qëndrueshmërinë dhe elasticitetin e saj, duke treguar konturet e fytyrës të rimodeluara dhe të relaksuara.

Shqyrtime

Ende pa shqyrtime.

Jini i pari që shqyrton “Përqëndrues aktivë për shtim mase Botox Like”