0 out of 5

Category: Fytyra Tag:

Përshkrim

Përbërësit aktivë kryesorë: Ekstrakt Havjari, Retinol, Verë e Kuqe, Acid Hialuronik, Kolagjen Detar NMF, Elastinë, Koenzimë Q10 dhe pro-elastinë peptide aktive

Trajtimi intensiv i cili oksigjenon dhe rinovon. Jashtëzakonisht efektivë në përmirësimin e ngjyrës së fytyrës dhe dhënies së shkëlqimit duke ribalancuar lëkurën në kushtet optimale të saj. Formuluar nga Vitamina A, Vitamina E, Vitamina PP, Ekstrakti i Havjarit, Vera e Kuqe, Acid Hialuronik, Kolagjeni Detar NMF, Elastina e Hidrolizuar, Koenzima Q10 dhe Peptidet aktive elastinë, përqëndruesit aktivë në Anti Aging stimulojnë prodhimin e acidit natyror hialuronik dhe optimizon rezervat e ujit të lëkurës duke aktivizuar Aquaporinet, kanalet përgjegjës për ujin në epidermë.

0 out of 5

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Përqendrues aktivë për rinovim dhe oksigjenim”