0 out of 5

Category: Fytyra Tag:

Përshkrim

Formula ideale super koncentruese parandalon efektshmërisht plakjen e lëkurës që nga aplikimi i parë. Prania e Tetranpeptidit sinergjetik aktiv pro elastin, së bashku me ekstraktet e qelizave të rrënjës së rushit të kuq dhe Mollës zviceriane, ektraskteve të Çajit Jeshil dhe Vitaminës PP, lejon mbrojtje efektive kundër radikalëve të lirë, thellësisht hidratues duke lejuar efektivisht rigjenerimin e indeve: lëkura është dukshëm më e tonifikuar, elastike dhe më e butë.

0 out of 5

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Përqendrues aktivë me efekt ri-vitalizues dhe shkëlqyes”