0 out of 5

Category: Fytyra Tag:

Përshkrim

Përbërësit aktivë kryesorë: Ekstrakt Havairi, Retinol, Vitaminë E, Vitaminë PP

Trajtim intensiv i cili ritivalizon, i përdorshëm për të luftuar plakjen e lëkurës dhe të rivendosë një oksigjenim perfekt. Formula e produktit përmban të gjithë përbërësit aktivë përmes të cilëve është e mundur të ndërhyhet në degradimin e lëkurës për shkak të oksigjenimit të dobët. Zgjidhja e propozuar do të rrisë furnizimin me oksigjen në lëkurë, përmes përzierjes unike të Amino Acideve dhe Vitaminave A, E, PP të cilat përforcojnë efektet.

0 out of 5

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Maskë për rinovim dhe oksigjenim”