0 out of 5

Category: Fytyra Tag:

Përshkrim

Maska për ri-vitalizim dhe shkëlqim është projektuar posaçërisht për të vepruar në mënyrë të drejtpërdrejtë dhe të thellë në të gjitha llojet e lëkurës, gjithashtu edhe lëkurën më të pjekur dhe të theksuar. E pasur me antioksidantë aktivë, solucion hidratues dhe anti-plakje, maska ngadalëson avullimin fiziologjik dhe humbjen e ujit të lëkurës, tërheqjen dhe mbajtjen e qelizave të lëngshme të dermis. Prania e mollës dhe dhe verës së kuqe në sinergji, dhe një Tetrapeptidi jashtëzakonisht aktiv, kjo maskë nxit prodhimin e kolagjenit dhe elastinës me një ushqyim intensiv, hidratues dhe revitalizues, që lejon të kundërveprojë të gjitha proceset e plakjes.

0 out of 5

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Maskë për ri-vitalizim dhe shkëlqim”