0 out of 5

Category: Fytyra Tag:

Përshkrim

Tonik jo-alkoolik, i cili zotëron karakteristika si freski, energji dhe oksigjenim duke rikthyer pH natyral të epidermës. Falë ekstrakteve të Kaviarit dhe Koenzimës Q10, locioni hidraton, freskon dhe përmirëson në mënyrë efektive, tonin dhe ngjyrën e lëkurës. Ekstrakti i Verës së Kuqe në sinergji me Vitaminën E rigjeneron lëkurën dhe e mbron kundër radikalëve të lirë.

0 out of 5

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Locion tonik, rinovues dhe oksigjenues”