0 out of 5

Category: Linja Solare Tags: , ,

Përshkrim

Krem solar me faktor të lartë mbrojtës, ideal për lëkurë të pastër dhe të lehtë dhe për ditët e para të ekspozimit në diell. Hidraton dhe mbron në mënyrë efikase lëkurën ndaj djegies në diell dhe plakjes së parakohshme të lëkurës. Formula e saj e lehtë dhe ushqyese është e kombinuar me filër solar efikas, duke depërtuar shumë shpejt në lëkurë dhe e rekomanduar për personat me lëkurë dhe fytyrë të tillë: flokë të verdha ose kafe të çelëta, sy blu, të cilët kanë vështirësi në bronzimin e lëkurës, ose persona mesatarisht të errët.

0 out of 5

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Krem Solar për Fytyrën dhe Trupin SPF 30”