0 out of 5

Category: Fytyra Tag:

Përshkrim

Përbërësit aktivë kryesorë: Ekstrakt Havairi, Retinol, Acid Hialuronik, Kolagjen Detar, Elastinë, Koenzimë Q10

Krem i butë, ideal për lëkurën që ka nevojë të rizbulojë shkëlqimin natyror dhe oksigjenimin e qelizave stimuluese. Ai garanton një efekt anti-plakje duke shfrytëzuar veprimin thellësisht ushqyes të havjarit dhe aktivitetin antioksidues dhe strukturor të retinolit. Veprimi i përbashkët i substancave të zgjedhura për ndërtimin e lëkurës, mbron dermën nga plakja dhe stimulon metabolizmin e qelizave sidomos në lëkurën e pjekur.

0 out of 5

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Krem rinovues dhe oksigjenues”