0 out of 5

Category: Fytyra Tag:

Përshkrim

Formula specifike, e bazuar në rrënjët e rrushit të Verës së Kuqe dhe Mollës zvicerane, së bashku me ekstraktin e Çajit Jeshil, Elastinës dhe Tetrapeptideve pro elastin, vepron drejtpërsëdrejti dhe thellësisht në lëkurë, me një efekt rivitalizues, hidratues dhe ristrukturues. Për shkak të karakteristikave të tij specifike dhe dermo përmirësuese restauruese, kremi ka një efekt mbushës dhe balancues të metabolizmit qelizor, paralelisht dhe një aktivitet ushqyes dhe energjetizues, duke i dhënë fytyrës shkëlqimin, butësinë dhe tonin.

0 out of 5

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Krem ri-vitalizues dhe shkëlqyes”