0 out of 5

Category: Trupi

Përshkrim

Efekti i fuqishëm “Ngrohtë / Ftohtë” që krijon ky produkt, lejon të rimodelohet silueta nëpërmjet eleminimit të yndyrës së lokalizuar, si dhe tharjen e mobilizimin e yndyrnave duke favorizuar një metabolizëm lokal më të stimuluar. Ai vepron në të njëjtën kohë mbi celulitet dhe mbajtjen e ujit në këtë mënyrë: Kafeina dhe Karnitina rrisin procesin e lipolizës dhe kullimin e toksinave, duke reduktuar yndyrën e nënlëkurës, ndërkohë që Nikotinati i Metilit fuqizon efektin dhe rrit fluksin lokal të gjakut. Ndjesia e alternuar e të ftohtit dhe të ngrohtit, thekson efektin e përbërësve aktivë, duke rezultuar në një absorbim më të mirë, falë rritjes dhe zvogëlimit të presionit të gjakut nëpër enët e gjakut në zonat e trajtuara.

0 out of 5

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Krem Reduktues, Fortifikues dhe Elassticizues Ngrohtë – Ftohtë”

Mund t’ju pëlqejnë edhe…