0 out of 5

Category: Trupi Tags: , ,

Përshkrim

Kombinimi i vajit të bajames së ëmbël me FNH (Faktorin Natyral Hidratues) e bën lëkurën të butë dhe të lëmuar dhe gjithashtu ndihmon të mbahen të pandryshuara lipidet hidro natyrale për një hidratim të thellë dhe afatgjatë. Formula e tij mbështetet në një sinergji të veçantë të tre substancave (Xhensen, hopet dhe liposomën e gështenjës së kalit) që mbrojnë dhe rrisin fibrat e kolagjenit dhe elastinës duke e bërë lëkurën më kompakte dhe të fortë. Kigelia afrikane dhe vaji i bajames së ëmbël ndihmojnë në mbajtjes e elasticitetit të duhur të lëkurës, duke relaksuar dhe kontribuar në përmirësimin estetik të dhëmbëzave të lëkurës.

0 out of 5

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Krem për Trupin 3 në 1 Hidratues, Fortifikues dhe Elasticizues”

Mund t’ju pëlqejnë edhe…