0 out of 5

Category: Specialistika

Përshkrim

Formuluar në përputhje me blerjet më të fundit në fushën e stimulimit bio, ky krem është një trajtim intensiv që ristrukturon dermën duke siguruar një nivel të balancuar të hidratimit dhe tonit të duhur, shkëlqimit dhe vitalitetit të lëkurës. I përbërë prej acidit mandelik, acidit glikolik dhe qelizave burimore të gjethes së kuqe të rrushit, ky krem stimulon rigjenerimin dhe riparimin e lëkurës dhe mbron lëkurën nga rrezet e diellit (UVA dhe UVB). Përmban filtër solar.

0 out of 5

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Krem Bio Mandelik Stimulues dhe Ripërtëritës”