0 out of 5

Category: Capri Men's Club

Përshkrim

I përshtatshëm për të gjitha llojet e lëkurës, veçanërisht ato me rrudha, të thatë, të dehidratuar dhe të devitalizuar, ky krem bazon funksionimin e tij në një sinergji të përbërësve aktivë të çmuar në gjendje për të mbrojtur lëkurën nga dëmet e shkaktuara nga radikalet e lira dhe për të gjeneruar një proces dinamik dhe të shpejtë standardizimi dhe stimulimi të lëkurës.

0 out of 5

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Krem Anti Rrudhë dhe Rigjenerues”

Mund t’ju pëlqejnë edhe…