0 out of 5

Category: Produkte Spa

Përshkrim

Krem hidratues dhe zbutës, lë lëkurën të butë dhe të ushqyer mirë, falë komplekseve aktive natyrale dhe është në gjendje të kryejë aksion hidratues të menjëhershëm, me efekt rritës dhe të zgjatur me kalimin e kohës, si dhe të rivendosë kompaktin dhe rezistencën e indeve.

0 out of 5

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Krem Algo Zbutës dhe Hidratues”